Övrig publikation

Adaptability of the High-Value Egg and Broiler Production in Sweden, In: Resilient and sustainable EU-farming systems; exploring diversity and pathways, Chapter 15


Författare: Gordana Manevska-Tasevska  Jens Rommel  Helena Hansson 


The Swedish egg and broiler sector faces strict regulation, changes in consumer’ preferences for high-quality food, and a need for constant technological adaptation. The aim of this chapter is to map key characteristics and to assess the resilience of the sector.


Liknande publikationer


2023-11-03
AgriFood Rapport 2023:4
Skötsel av naturbetesmarker - hur upplever lantbrukare de krav som ställs?
2023-10-31
AgriFood Fokus 2023:9
Att bygga på åkermark – ett hot mot framtida livsmedelsförsörjning?
2023-06-16
AgriFood Fokus 2023:7
Corporate compensation for carbon sequestration in agricultural soil

Författare:

Bild på medarbetare: Gordana Manevska-Tasevska. Foto.
Gordana Manevska-Tasevska

Jens Rommel

Helena Hansson