Övrig publikation

Adaptability of the High-Value Egg and Broiler Production in Sweden, In: Resilient and sustainable EU-farming systems; exploring diversity and pathways, Chapter 15


Författare: Gordana Manevska-Tasevska  Jens Rommel  Helena Hansson 


The Swedish egg and broiler sector faces strict regulation, changes in consumer’ preferences for high-quality food, and a need for constant technological adaptation. The aim of this chapter is to map key characteristics and to assess the resilience of the sector.


Liknande publikationer


2025-03-04
AgriFood-Fokus 2025:1
Hur upplevs innovationsfrämjande styrmedel av jordbrukare?
2025-01-10
AgriFood Rapport 2025:1
Förändrade stödnivåer i jordbrukspolitiken – hur påverkas produktion, konkurrenskraft och miljö?
2024-09-27
AgriFood Policy Brief 2024:2
Hur fungerar jordbruksstöd i skogsbygd?

Författare:

Bild på medarbetare: Gordana Manevska-Tasevska. Foto.
Gordana Manevska-Tasevska

Jens Rommel

Helena Hansson