Beställ publikationer

Många av AgriFoods publikationer kan beställas kostnadsfritt och med fri leverans.

Länk till samtliga beställ-ningsbara publikationer

Din beställning

Se din varukorg

Här är länk

Om webbplatsen

För att söka efter allmän information är det lättast att utgå från sökfunktionen, som finns tillgänglig dels på de flesta webbsidor uppe till höger, och dels på den speciella söksidan. Sökmotorn söker igenom samtliga webbsidor och pdf-dokument på webbplatsen efter de ord som man valt som sökord. Sökresultatsidan är anpassad för att på ett snabbt och lättförståeligt sätt ge information om vad varje sökresultat innebär i termer av vilken typ av dokument som hittats (webbsida eller pdf-dokument) och vad dokumentet innehåller.

Ett annat sätt att snabbt få en översikt över innehållet på webbplatsen är att titta på webbplatskartan. Är man mest intresserad av vilka publikationer som institutet har producerat, kan det istället vara lättast att utgå från publikationssidan, där man kan sortera samtliga publikationer efter författare, ämnesområde och typ av publikation. Därifrån kan man sedan också välja att antingen ladda ned eller kostnadsfritt beställa de publikationer man är intresserad av.

Är man intresserad av att bli uppdaterad om institutets verksamhet, är det enklaste sättet att prenumerera på pressmeddelanden. Man anger då på prenumerationssidan sin e-postadress, så kommer ett meddelande per e-post så fort ett nytt pressmeddelande släppts.